ANNE PEKMEZİ | Pekmez Hakkında Herşey

Pekmez Hakkında Herşey

loading...

Rüyada Pekmez Kaynatmak



Rüyada pekmez kaynatmak, rüyada pekmez kaynattığını görmek hal ve durumun güzelliğine güzel olacağına işaret eder. Gücünüzün kuvvetinizin artacağı maddi ve manevi olarak rahata ereceğimiz ve sağlıklı mutlu günlerin habercisidir. Pekmez kaynatmak malı olmayan maddi sıkıntı çeken kimseler için eline geçecek mallara malların çokluğuna işaret eder.

Bu rüyayı gören kişinin iş hayatında bir çok değişiklik olur mevki olarak daha iyi yerlere gelir tabi bu durumda mevkisi arttıkça parası da artacak ve eskisinden çok daha rahat bir hayat sürecektir. Eskiden oluşan borçlarını ödeyecek daha düzenli ve sistemli bir hayatı olacaktır. 

Zamanla borçlarını bitirip parasını biriktirip iyi yatırımlar yaparak çok daha iyi kazançlar sağlayacaktır. Doğru yatırımlar ve planlar ile her seferinde kazancını katlayarak kendi işlerini açacak ve işlerin başına gelebilecektir.

 Bu dönemde aile hayatında da değişiklikler yaşayabilir karşı cinsten biri ile tanışıp samimi ve güzel ilişkiler kurulabilir ve bu ilişki evlilik ile devam edebilir. Evlilik ile birlikte hayat olduğundan da güzel olacak ve maddi harcamalarınız daha düzene girecektir bekarlığın yaşatmış olduğu sıkıntılardan kurtulmuş olacaksınız. 


Evlilikle birlikte mutluluğun artması sizi bir an rahatlığa alıştırabilir. Hazır kazanılmış olan parayı yiyerek çalışmaları boşlayabilirsiniz fakat çok ara vermeden işlerinizin başına geçmelisiniz. Tabi ki küçük tatillere ihtiyacınız olacaktır fakat işlerinizi aksatmamaya özen göstererek bunları yapmalısınız.Ne işinizi ne de ailenizi ihmal etmemelisiniz ikisi arasındaki dengeyi sağlamak size düşüyor. 

Zamanla evliliğiniz bir çocuk ile daha da neşelenip evin huzuru mutluluğunu ve rızkını daha da arttırabilir. Rüyada kaynatılan pekmezin çokluğu bu mutlulukların çokluğuna ve devamlılığına işarettir fakat rüyada pekmez kaynatılırken dökülürse kısa süreli bir mutluluk kısa süreli bir kazanç veya huzur olarak yorumlanır. 

Kaynayan pekmez dökülürse elinizdeki mal da mutlulukta bir anda kaybolabilir ve sıkıntılı üzüntülü günler yaşayabilirsiniz. Bu nedenle bu şekilde görülen rüyanın ardından çok temkinli olmalı hayatınız ile ilgili kararlar alırken çok daha iyi düşünmelisiniz.

Rüyada pekmez kaynatmak, rüyada pekmez kaynatırken pekmezin tadının ve kokusunun ekşi olduğunu görmek ve kötü koktuğunu görmek ne yazık ki hastalığa, üzüntüye, kedere ve maddi sıkıntılara işarettir. 

Yakın çevremizden ailemizden ya da kendimiz de oluşacak kötü bir hastalığın habercisi olabilir bu rüya. Hastalıkla birlikte maddi ve manevi sıkıntılarda elbette baş gösterecektir. Hastalığa olan üzüntü hastalığın tedavisi için gerekli masraflar bir hayli canınızı sıkabilir. 
Bu durumda yapılması gereken en önemli şey sabretmek ve psikolojik bir destek almaktır. Psikolojik destek alarak hem hastalığın tedavi sürecini hızlandırırsınız hem kendinizi daha iyi hissedersiniz ve daha doğru kararlar alırsınız. 
Hayatınızın planlanması yeniden düzenlenmesi için gerekli olan desteği alarak çok daha rahat bir şekilde bu süreci atlatırsınız. En az hasar ile hayatınızı yeniden düzenlemeye çalışırsınız

http://2018tvfrekans.blogspot.com sitemizi ziyaret ederek bizlere destek olursanız seviniriz.. Teşekkür Ederiz

Popular Posts